Espacio Psicológico Siracusa - Barcelona

C/ de la Pobla de Lillet, 20 local 2 - 08028 Barcelona
consulta@epsiracusa.com
tel. 639 337 932

Atenció a Adolescents

L´adolescència és un període de gran transformació psíquica i corporal. Tots sabem el difícil que resulta aquest trànsit per l´adolescent però també per a la família i els educadors.

L´angoixa que acompanya aquest procés de canvi pot adoptar múltiples formes ja que els adolescents responen de diferents maneres a aquesta transició. Són comuns els conflictes relacionats amb les conductes d´abús i/o addicció a substàncies ,amb la identitat sexual, la impulsivitat, la violència cap a altres o cap a un mateix, els trastorns alimentaris , el fracàs escolar o els sentiments depressius.

A l´adolescent se li ofereix un context terapèutic d´acompanyament i contenció davant les dificultats que li pugui ocasionar el seu pas de la infantesa a l´adultesa ; un espai on poder expressar-se, ser escoltat i respectat en la seva intimitat. Tot i així, la col•laboració dels pares és molt necessària per comprendre i reformular unes dinàmiques familiars que permetin trobar una sortida al malestar.

Alguns adolescents no manifesten conflictes emocionals significatius però sí que mostren un baix rendiment escolar davant les exigències que planteja l´ESO o el Batxillerat. Per aquests adolescents oferim un paquet de sessions de Tècniques d´Estudi amb garantia de resultats.


C/ de la Pobla de Lillet, 20 local 2 - 08028 Barcelona · consulta@epsiracusa.com
tel.: 639 337 932